Begeleiding

 

 

Herstel van binnenuit
Integraal Herstel biedt een ander levensinzicht, waarbij integriteit, respect en verantwoordelijkheid belangrijke motieven vormen om verslavingsvrij te gaan leven. Dit andere levensinzicht komt mede tot stand door bewustzijn continue centraal te zetten.
Steeds meer wordt duidelijk dat dit alleen kan door een integrale aanpak waarbij de mens in al zijn facetten als uitgangspunt wordt genomen, dit in tegenstelling tot de reguliere verslavingszorg.
Er wordt gewerkt aan fysieke, geestelijke, emotionele, sociale en spirituele ontwikkeling en groei.

Intensief contact

U kunt bij ons vrijwel direct terecht. Als u eenmaal onderkent dat u een verslavingsprobleem heeft staan wij voor u klaar. Onze diensten bestaan uit:

- frequent gesprek tussen client en coach
- 24/7 bereikbaar mits niet onder invloed
- Samenwerking met andere zorgprofessionals
- Groepsactiviteiten
- Buddy of maatje

 

Betrokkenheid
Zowel de coach als eventuele andere professionals zullen opdrachten geven die mede leiden tot een verslavingsvrij leven. Daar waar nodig zullen gezin en naasten en werkgever betrokken worden in het proces om tot een zo groot mogelijk succes te komen.

Wachttijden
Op dit moment zijn er geen wachttijden voor intake.

Eigen bijdrage
Wij leveren zorg op maat vanuit de WMO. Eveneens worden particulieren begeleid.

 

 

 

 

Voorlichting op de werkplek

Voorlichting op de werkplek

 

Het blijkt maar al te vaak dat mensen met een verslaving in de ontkenning zitten, klem zitten en zich geen raad weten. Je weet niet welke weg te bewandelen om tot een verslavings-vrij leven te komen. De wil is er wel, maar het lukt niet. Op de werkvloer heeft dat de nodige effecten. Als werkgever weet je niet adequaat in te spelen op dit probleem.

Lees meer...

Bedrijfs-oplossingen

Bedrijfs-oplossingen

 

Ruim 10% van de Nederlanderse beroepsbevolking kampt met een verslavingsprobleem. Het hebben van bedrijfsbeleid op het terrein van verslaving voorkomt een hoop problemen en zorgt voor duidelijkheid bij het personeel.

Lees meer...