Je realiseert je dat je klem zit in je verslaving. Je weet je geen raad en weet niet welke weg te bewandelen om verslavings-vrij te leven. De wil is er wel, maar alleen lukt het niet. Er is een andere uitdagende weg, die volledig commitment vraagt: Integraal Herstel.

Onderken je verslaving
Integraal Herstel biedt een programma voor mensen die zelf onderkennen verslaafd te zijn of een probleem te hebben op het gebied van verslaving en zich open stellen hier iets aan te gaan doen. Wij richten ons op een breed spectrum aan verslavingen, van alcohol tot social media, en alles wat daar tussen ligt.

Gezondheid
Steeds meer wordt duidelijk dat enkel en alleen een GGZ behandeling niet een verslavingsvrij leven garandeert, de kans op een terugval is aanzienlijk. Op alle leefgebieden moet zorg gedragen worden voor een stevig fundament zodat verslaving geen optie is. Integraal Herstel biedt een optimale en zeer intensieve ondersteuning op alle leefgebieden; dagbesteding, zingeving, sociaal-psychisch - lichamelijk functioneren, huisvesting, financien, voeding etc...

Zorg op maat

Integraal Herstel levert passende zorg op maat bij verslavingsproblemen vanuit de WMO. Vergoeding van de zorg is afhankelijk van het soort zorg, de financier (gemeente) en eventueel een particuliere bijdrage.

Integraal Herstel kan u ook ondersteunen in het voor en na traject van een GGZ behandeling. Zo maak je het fundament zo stevig mogelijk onderweg naar een verslavingsvrij leven.